Lady’s cum comand catalogul gratuit

Am primit mai multe solicitari pentru explica cum se poate comanda catalogul gratuit Ladys. Incerc in cele ce urmeaza sa raspund la intrebarea de baza: cum se comanda catalogul gratuit Ladys? Pentru inceput precizez ca puteti comanda catalogul gratis o singura data. Si doar dupa ce compeltati formularul de inscriere Lady’s (aveti nevoie de o adresa de e-mail valida si functionala). Apoi, dupa ce va inscrieti si va logati in contul dumneavoastra puteti comanda un singur catalog Ladys pe care il veti primi gratuit in cutia postala. Comandati un singur catalog, ca un produs separat intr-o singura comanda. Cu alte cuvinte o comanda ce consta doar dintr-un catalog. Indiferent de costul afisat (in jur de 1,28 ron) il veti primi GRATUIT. Catalogul gratuit Lady’s poate ajunge la dumneavoastra in 48 de ore sau chiar dupa o perioada de 8 zile lucratoare. In functie de programul Postei Romane si de adresa dumneavoastra (localitatea in care va aflati). De aceea este bine sa va comandati catalogul gratis imediat ce va logati in contul dv Lady’s pentru a castiga timp si a primi cat mai repede catalogul.

SFATURI:

– La inregistrare completati cu atentie si corect adresa dv. Eventual puteti, inainte de a comanda catalogul, sa intrati in contul dv si sa verificati setarile de adresa si sa adaugati si codul postal.
– Daca ati primit deja un catalog nu incercati sa comandati un al doilea catalog. Pentru ca nu il veti primi. In schimb, fiecare comanda pe care o faceti la Ladys va include pe langa produsele comandate si un catalog in vigoare.
– La completarea adresei daca sunteti din Bucuresti in loc de judet compeltati sectorul (dupa ce ati completat deja localitatea Bucuresti, dati clic in spatiul destinat judetului si asteptati pana vi se sugereaza sectoarele – apoi alegeti-va sectorul).
– Pentru alte localitati. Dupa ce ati completat localitatea dati clic in spatiul pentru judet. o sa vi se sugereze judetul dv. Dati clic pe el.

Nu uitati sa comparati ofertele cosmetice din catalogul Ladys cu produsele din brosura Oriflame.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress