Magazin Faberlic Romania 2017

Magazinul online Faberlic Romania se va deschide dupa 20 iunie 2017. Magazinul online Faberlic Romania va lansa noul catalog pe 17 iunie. Pentru a cumpara produse de la Faberlic Romania este necesar sa va activati contul in magazinul online. Faberlic Romania revine la noi in tara dupa o absenta de aproximativ 5 ani. Catalogul Faberlic Romania va fi editat cu o periodicitate de aproximativ trei saptamani.

Primul catalog Faberlic Romania va fi lansat oficial pe 17 iunie in Bucuresti. Faberlic Romania vine cu o gana larga de produse: cosmetice, haine si accesorii. Toti reprezentantii cu cont activ vor beneficia de reduceri fata de preturile afisate in catalogul Faberlic Romania. Pentru inscriere Faberlic Romania dati click pe bannerul de mai jos. Inregistrarea Faberlic Romania este absolut gratuita si fara obligatii.

Inscriere Faberlic

Inscriere Faberlic Romania

Dupa inscriere Faberlic Romania veti avea un cont activat din care puteti lansa oricand comenzi. Comanda din magazinul online Faberlic Romania se lanseaza din contul propriu pe care vi-l activat prin inscriere. Faberlic Romania catalogul online il puteti consulta pe site-urile oficiale faberlic.info.ro sau faberlicromania.com. Pentru inscriere Faberlic Romania accesati tot cele doua site-uri amintite unde gasiti onformatii si despre comanda Faberlic.

Catalog Faberlic online

Catalog Faberlic Romania in format video. Un catalog Faberlic ce poate fi consultat de pe orice dispozitiv. Catalogul Faberlic Romania il puteti consulta tot pe aceasta pagina. Un Catalog Faberlic Romania online dar si in format video.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress