Faberlic catalog Romania C11

Noul catalog Faberlic Romania este dominat de reduceri si promotii. Un catalog Faberlic pentru Campania 11. Al doilea catalog publicat de Faberlic in Romania de la revenirea firmei la noi in tara. Un catalog Faberlic valabil iulie- august 2017. Noul catalog Faberlic Romania corespunde Campaniei 11, campanie a firmei din Moscova in toate cele 42 de tari unde isi comercializeaza produsele. Catalogul faberlic Romania este valabil pentru comenzi in perioada 17 iulie – 6 august.

Faberlic Romania

Faberlic Romana editeaza un nou catalog la o perioada de 3 saptamani. Fiecare catalog Faberlic Romania este similar cu cataloagele din aceeasi campanie din cele 42 de tari. Catalogul Faberlic Romania are insa produse diferite si promotii speciale la revenirea firmei la noi in tara. Produsele Faberlic Romania pot fi cumparate doar din magazinul online dupa ce va activati contul. Produsele Faberlic cumparate d epe site-ul pentru Romania beneficiaza de reduceri de 20-26% fata de preturile afisate in catalog.

Inscriere Faberlic

Catalogul Faberlic gratuit il primiti o singura data, la activarea contului. Catalogul faberlic va este trimis gratuit de catre mentorul in a carui retea va inscrieti si va activati contul. Catalogul gratui Faberlic Romania nu este distribuit de firma. Apoi primiti catalogul Faberlic Romania in fiecara comanda facuta la pretul de 1,7 lei. Catalogul Faberlic Romania are aproximativ 240 de pagini si cantareste aproximativ 270 gr. Un catalog voluminos cu multe oferte si promotii.

Faberlic catalog Romania

Catalogul Faberlic online il puteti consulta chiar pe aceasta pagina. Este o brosura cu produse Faberlic Romania ce poate fi rasfoita pagina cu pagina dand click pe sagetile laterale. Un catalog Faberlic Romania in format online disponibil de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Aveti pe aceasta pagina si catalogul Faberlic in versiune online. Un Catalog Faberlic Romania ce poate fi urmarit ca un clip video. Urmariti catalogul Faberlic si opriti clipul video la pagina care va intereseaza. Un catalog Faberlic Romania disponibil pe telefoane mobile, tableta sau laptop.

Catalog Faberlic Romaniaice

Catalog Faberlic online

Cum arata catalogul Faberlic in format video? Puteti vedea in fereastra de mai sus primele pagini din catalogul Faberlic romania in formati video.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress