Creme profesionale de hidratare Magazin Ladys

CREME REGAL Q10

Crema de zi antirid fortifianta cu coenzima Q10, oferita de Magazin Ladys, are actiune antirid pe toata durata zilei, complexul de coenzima Q10 contribuie la refacerea profunzimii ridurilor si creste retentia de apa in piele, impiedicand formarea liniilor fine. Crema de noapte antirid regeneranta cu coenzima Q10 reduce ridurile pielii, activeaza regenerarea celulara a pielii pe durata noptii si confera tenului o ingrijire intensiva, actionand impotriva formarii ridurilor.

1. Crema de zi antirid Q10 + Refresh pentru ten normal si mixt
Coenzima Q10 stimuleaza functiile naturale ale celulelor pielii si ajuta la netezirea ridurilor. Extractul de orez bogat in amino-acizi si minerale hidrateaza, calmeaza si energizeaza tenul. Aplicati in fiecare dimineata pe pielea de fata si gat, evitand zona din jurul ochilor.

2. Crema de noapte antirid Q10 + Refresh pentru ten normal si mixt
Crema de noapte anti-rid cu extract de orez si minerale pentru ten normal si mixt Coenzima Q10 stimuleaza functiile naturale ale celulelor pielii si ajuta la netezirea ridurilor.
Extractul de orez bogat in amino-acizi si minerale imbunatateste hidratarea naturala a tenului Uleiul din nuca de Macadamia si untul de Shea asigura o ingrijire intensiva pe tot parcursul noptii.

3. Crema de zi antirid Q10 +minerale
Coenzima Q10 stimuleaza functiile naturale ale celulelor pielii si ajuta la netezirea ridurilor. Complexul de minerale (Mg, Zn, Cu) reda energie tenului obosit si ii imbunatateste aspectul. Untul de Shea si alantoina dau hidratarea vitala. Este o crema pentru ten uscat sau sensibil.

4. Crema de noapte antirid Q10 +minerale
Este o crema pentru ten uscat sau sensibil, delicata, densa, care regenereaza pielea in timpul noptii. Coenzima Q10 stimuleaza functiile naturale ale celulelor pielii si ajuta la netezirea ridurilor. Complexul de minerale (Mg, Zn, Cu) reda energie tenului obosit si ii imbunatateste aspectul. Uleiul din nuca de Macadamia si untul de Shea asigura o ingrijire intensiva pe tot parcursul noptii .

5. Crema regeneranta contur ochi antirid
Crema regenereaza zona delicata din jurul ochilor si da ochilor dvs. o scanteie de tinerete si vitalitate, intareste si regenereaza tenul si ajuta la netezirea ridurilor si a liniilor fine. Aplicati crema cu miscari usoare de masaj pe pielea curatata din jurul ochilor. Crema poate fi folosita ca baza pentru machiaj.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress