Magazin Ladys: Catalog lenjerie de dama Faberlic

Un catalog cu lenjerie de dama marca Faberlic. Faberlic revine cu un catalog de lenjerie intima. Un catalog cu lenjerie intima pentru femei dar si pentru barbati. Colectii complete de lenjerie intima intr-un singur catalog. Gasiti atat seturi de sutien+chiloti din dantela sau materiale speciale. Dar si sutiene intarita sau corseturi pentru femei. Catalogul Florange de la Faberlic include si oferte de lenjerie intima pentru barbati.

Piata online din Romania nu are foarte multe colectii de lenjerie intima accesibile. Catalogul Florange de la Faberlic va pune la dispozitie o colectie de lenjerie intima pe care o puteti cumpara oriunde din Romania. Oferta de lanjerie intima de la Faberlic este inclusa intr-un catalog special inca din 2013. Nou catalog cu lenjerie intima Faberge este sincronizat si cu aniversarea de 20 de ani de la infiintarea firmei.

Inscriere Faberlic

Lenjerie femei

Lenjeria pentru femei dar si pentru barbati din catalogul Faberlic poate fi cumparata si din Romania. Este necesar sa va activati contul Faberlic si veti putea cumpara cu reducere de 20% fata de pretul de catalog. Catalogul cu lenjerie intima Florange poate fi consultat pe aceasta pagina. Pentru a cumpara produse Faberlic este necesar sa va activati contul (utilizati bannerul de mai sus). Faberlic aniverseaza in acest an 20 de ani de la infiintare si noul catalog Florange face parte din actiunile aniversare.

Separat de catalogul online Faberlic cu produse de lenjerie va oferim si brosura video. Est eun film in care puteti viziona rasfoirea catalogului. Fiecare pagina de catalog poate fi consultata in amanunt daca puneti pauza. Este un catalog special editat de Faberlic.

Alege calitatea Faberlic

Produsele faberlic sunt comercializate in 42 de tari. Catalogul Faberlic este publicat in 10 limbi straine, inclusiv limba Romana. Faberlic a revenit in Romania din acest an. Faberlic Romania ofera produse de calitate, inclusiv cosmetice pentru ingrijirea casei.

Magazinul Ladys este un website ce propune virtual produse pentru doamne si domnisoare. Catalogul cu lenjerie intima de la Faberlic face parte din aceasta oferta unica. Nu uitati ca pentru a cumpara produse Faberlic Romania este necesar sa va activati contul in magazinul online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress