Magazin Ladys: Catalog 2016

Ladys cel mai nou catalog. Brosura Lady’s 2016 ian-februarie. Oferta Ladys cea mai noua pentru anul 2016. Firma Ladys este o firma romaneasca ce comercializeaza online produse cosmetice. Consulta catalogul online Ladys pentru a alege produsele pe care ti le doresti. Este important sa cunoasteti oferta de la Ladys: important este ca preturile afisate in catalog suporta reduceri in functie de valoare totala a comenzii. Reducerile aplicate la pretul de catalog, functie de valoarea totala a comenzii, pot ajunge si la 42% din pretul de catalog. Este important ca si in 2016 Ladys a mentinut ofertele curente atat pentru cleinte cat si pentru reprezentanti: transport gratuit prin curier rapid pentru comenzile de minim 100 ron, catalog gratis la activarea contului personal in magazinul online Ladys, testere gratuite (set gratis cu 15 mostre de parfum la comanda de minim 115 lei). Acestea sunt ofertele mentinute de Lady’s pentru orice clienta cu cont activ in magazinul online. Pentru a va activa contul: foarte simplu, dati click pe bannerul lateral. Inscrierea in magazinul online Ladys va aduce toate avantajele disponibile.
Consultati mai jos catalogul Ladys pe 2016. Campanie 1 Ladys/2016: ianuarie-februarie. Este cel mai nou catalog Lady’s pe anul 2016.

Avantajele oferite de Ladys:

42% discount maxim comandand online!
20% comision maxim din comenzile prietenilor tai prin programul de afiliere!
Livrare gratuita prin curier rapid in 2170 de localitati!
Comanda minima, doar 10 lei!
Lady’s iti ofera produse cosmetice, parfumuri si accesorii de calitate la preturi accesibile.

Ladys Catalog 2016 ian-febrCu Lady’s ai doua oportunitati de castig:

1. Recomanzi produsele noastre si castigi comision din vanzarile proprii, conform grilei:
65 lei (5%) 100 lei (10%) 133 lei (25%) 250 lei (30%) 400 lei (35%)
Comanda de 600 lei si in luna urmatoare ai comision de inca 10%!
2. Recomanzi magazinul nostru prietenilor tai si primesti pana la 20% din comenzile lor.
10%(nivel 1) 5%(nivel 2) 2.5%(nivel 3) 1.25%(nivel 4) 0.63%(nivel 5)
Daca nu esti hotarat, si vrei sa studiezi mai bine produsele inainte de a cumpara, comanda un catalog gratuit! il vei primi acasa la tine fara sa platesti nimic!
Compania Lady’s comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii exclusiv on-line, prin comenzi plasate pe acest site. Plasand o comanda de de ex. in valoare de 133 de lei, beneficiati automat de un discount de 25% si platiti astfel doar 100 de lei.

Oferim produse de calitate la preturi acesibile. Aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre si avem foarte multi clienti fideli. In conditiile actuale de piata credem ca pretul si calitatea produselor sunt mai importante decat brandul sau reclama. Puteti incerca produsele noastre si daca nu sunteti multumit veti primi inapoi contravaloarea produselor returnate.

Oferim un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata.

Produsele se expediaza gratuit prin posta romana sau prin curierat rapid contra unei taxe de 7.5 lei.Valoarea minima a comenzilor este de 10 lei la pretul cu discount la care se adauga taxa de ambalare in valoare de 10 lei la comenzi mai mici de 30 lei sau de 5 lei la comenzi sub 50 lei. La comenzile mai mari de 50 lei nu se percepe nicio taxa. Dupa ce va inscrieti ca si client veti vedea preturile cu reducere de pana la 35%, iar daca intr-o luna ati acumulat comenzi de minim 600 lei, in luna urmatoare comisionul va creste cu inca 10% indiferent de valoarea comenzii.
Consulta pe aceasta pagina catalogul Ladys 2016 ianuarie-februarie. Oferta Ladys poate fi comparata cu produsele similare din catalog Avon 2016 sau catalog Oriflame 2016.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress