Magazin Ladys catalog in vigoare martie

Ladys catalog ultim 2017. Catalogul magazin Lady’s in vigoare. Produsele din magazinul Ladys sunt accesibile online cu reduceri. Catalogul Ladys are produse ce pot fi achizitionate doar din magazinul Lady’s online. Puteti sa va activati contul in magazinul Ladys online dand click pe bannerul de mai jos. Imediat dupa inregistrarea si activarea contului va logati in magazinul Ladys pentru a comanda catalogul gratuit. Produsele Ladys pot fi achizitionate din magazinul online cu reduceri de pana la 42%. Brosura Ladys include toate produsele specifice unei campanii. Produsele Ladys pot fi cumparate din magazinul online cu reduceri de pana la 42%. Inscrierea Lady’s este gratuita, fara obligatii si va aduce doar beneficii. Cu ajutorul contului Ladys puteti cumpara direct din magazinul online. Iar dupa activarea contului Ladys puteti comanda un singur catalog, intr-o singura comanda, ca un produs unic.


Magazin Ladys catalog

Catalogul pentru magazinul Ladys online il puteti consulta pe aceasta pagina. Dati click pe patratul din dreapta pentru a mari catalogul Ladys in curs pe tot ecranul. Puteti compara brosura din magazinul Ladys cu ofertele din catalogul Oriflame in curs.

Magazin Ladys reduceri

Comenzile pe care le faceti din contul personal din magazinul Lady’s beneficiaza de reduceri. Grila de reduceri disponibila in magazinul Ladys este afisata mai jos.

Magazin Ladys reduceri

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress