Catalog Faberlic noiembrie-decembrie

Faberlic ne răsfaţă cu un nou catalog plin de suprize. Catalogul Faberlic C18 este dominat de oferte. Faberlic aduce şi produse noi tocmai bune de pus sub bradul de Crăciun. În noul catalog Faberlic aduce seturi noi de cadouri pentru bărbaţi şi femei. Magazinul online conţine cu multe mii de produse în plus faţă de catalog. Însă reducerile şi promoţiile sunt valabile doar pentru produsele din catalogul Faberlic. Produsele pot fi cumparata din magazinul online dupa ce va activati contul.

Catalogul Faberlic este publicat de firma cu sediul la Moscova la interval de trei săptămâni. pentru campanii mai scurte, cum este aceasta de două săptămâni, catalogul Faberlic este mai scurt.

Catalog Faberlic online

Mai jos puteţi consulta versiunea online a catalogului Faberlic. Este un catalog Faberlic identic cu cel tipărit. Doar că acesta este în format virtual. Un catalog Faberlic cu peste 300 de pagini pline de oferte si preţuri speciale. Pentru a da paginile catalogului daţi click pe săgeţile laterale.

Catalogul Faberlic în format online poate fi utilizat şi pentru configurarea comenzilor. Copiaţi codurile produselor dorite. Apoi logaţi-vă în contul personal Faberlic şi utilizaţi comanda rapidă.

Inscriere Faberlic Romania

Înscriere Faberlic România

Pentru înscriere Faberlic utilizaţi un număr de telefon mobil şi o adresă funcţională de email. Fără email şi telefon mobil funcţionale nu puteţi primi datele necesare pentru activarea contului. Şi, dacă nu vă activaţi contul Faberlic, nu veţi primi catalogul gratuit şi nici comenzi nu puteţi lansa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress