Magazin Ladys catalog cosmetice noi

Cea mai mare oferta de produse cosmetice si de ingrijire, parfumuri si produse de machiaj de pe piata online din Romania apartine probabil magazinului Ladys , cu un catalog nou cu 164 de pagini in loc de 148 cat aveau pana acum cataloagele acestei firme ce s-a impus datoritata calitatii produselor si preturilor accesibile tuturor. De la rebranduirea din Metropolitan, Ladys a evoluat cu etape clare si precise si s-a impus prin profesionalismul in marketingul online, seriozitatea ca oferta pentru un venit suplimentar, produse din ce in ce mai multe si mai bune in domeniul ingrijirii, cosmeticelor si parfumurilor. Doua succese recente ale diviziei de marketing Ladys Metropolitan se regasesc in catalogul nou: parfumuri noi cu esente de durata si produsele de la Impala Cosmetics si Brookin (cosmetice germane si cosmetice franceze). Magazin Ladys catalogul nou ce poate fi consultat in varianta online pe www.catalogladys.com, cu o varianta moderna si completa de prezentare. Pentru a primi catalogul tiparit Ladys este necesar doar sa va inregistrati in magazinul online (si sa va logati cel putin odata) dupa care brosura Lady’s va fi expediata automat, prin Posta Romana, la adresa pa care ati completat-o in formularul de inregistrare. pe adresa de e-mail utilizata la inscriere veti primi cele mai noi oferte ale firmei de cosmetice Ladys.
Catalogul septembrie – octombrie Cosmetice Ladys aduce pe piata din Romania cosmetice germane si franceze la preturi romanesti, calitate oferita prin produsele Impala Cosmetics si Brooklin Cosmetics. Produsele Impala Cosmetics sunt create de o echipa de tehnologi si de specialisti in machiaj cu scopul de a gasi si utiliza solutii individuale de culori de machiaj pentru femeia moderna. Aceste produse pot fi consultate doar intr-un catalog cosmetice, unic, cel de la Ladys. Ca raspuns la schimbarile permanente din lumea modei si pe baza analizelor si cercetarilor din domeniul cosmeticelor de machiaj, Impala Cosmetics creeaza constant produse noi si cauta noi idei de culori pentru produse. Sunt eforturi de cercetare depuse de specialistii in cosmetica in laboratoarele dotate cu echipamente de intalta tehnologie din sudul Germaniei. Orice produs de la Impala Cosmetics si de la Brooklin Cosmetics este testat cu atentie inainte de a fi lansat pe piata si Ladys a dat o adevarata lovitura pe piata cosmeticelor din Romania aducand produsele de la aceste firme germane. Ladys este singura firma ce asigura un venit suplimentar garantat de acest site ce poate fi obtinut in ritm propriu de lucru, de acasa.

Parfumuri noi magazin cosmetice Ladys:

Noi parfumuri de la Vital Cosmetics, Million roses si SCENT. Estente noi de parfumuri barbatesti la paginile 12-13, cu preturi speciale de lansare cu o reducere de 20%. De la Vital Cosmetics: extra concentratie de parfum in 3 arome noi: aroma delicata si proaspata a trandafirilor albi, aroma sofisticata si dulce a trandafirilor rosii, aroma subtila si calda a lavandei. Puteti consulta oferta in catalogul nou Ladys.

Impala Cosmetics in catalog nou magazin Ladys:

Cu o reducere de 40% (paginile 14-15 in brosura Ladys/2012) produse destinate tratamentului unghiilor de la Impala Cosmetics (produse de provenienta germana si franceza). Oje si lacuri de unghii made in France de la Brooklin si Impala Cosmetics, paginile 16-17 din catalogul 6 Catalog Cosmetice Ladys.ro /2012. Foarte multe cosmetice noi in ultimul catalog Ladys.

Magazin Ladys catalog nou:

Gama de ingrijire bio se extinde, cu cosmetice fara parabeni. Noi creme bio pentru maini si unghii cu extraxcte 100% naturale. Gasiti aceste produse cosmetice in paginile 4-5 ale noului catalog Ladys, cu 30% reducere (4,25 lei ptr 45 ml).
O noua gama de ingrijire de la Regal, dominata de produse ce folosesc proteine din lapte de capra. Toate aceste produse noi sunt la preturi speciale de lansare cu 20% reducere, pret in actualul catalog Ladys: intre 10,64 si 14,71 lei, functie de produs. In aceasta gama de produse de ingrijire cu lapte de capra: creama hranitoare de fata, balsam regenerant pentru par deteriorat, crema pentru maini uscate si crapate, crema de fata hidratanta pentru ten uscat si sampon regenerant pentru par deteriorat.
Tot ca noutate de la Regal: creme de corp cu lapte si miere de salcam, lapte demachiant cu miere si gel de dus cu lapte si miere de salcam. Pentru hranire si cativelare noul catalog Ladys prezinta de la Regal crema de noapte pentru toate anotimpurile, masca de fata hidratanta si crema de zi Regal pentru toate tipurile de piele.
De la Prestige, cosmetice noi: masti de par cu compozitie usoara si parfum intens. La paginile 10-11, cu reducere speciala de lansare de 20%, masca regeneranta pentru par lipsit de vitamine, masca de protectie pentru par vopsit si masca intens hranitoare pentru par uscat si deteriorat cu ceramide si minerale. La pretul de catalog de 14,71 lei. Totul in Ladys catalog nou octombrie 2012.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress